Walking Dinner

Onlangs schreven wij een blog met een overzicht van de cateringtrends van 2020. Heeft u deze al gelezen? Een van de trends die eruit springt, is etend rondlopen in combinatie met netwerken, ook wel een walking dinner genoemd. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

Modern, origineel en vooral sociaal
Bij een walking dinner ligt de nadruk op het sociale aspect. Gasten kunnen ongestoord met elkaar converseren en kiezen daarbij hun eigen gesprekpartners. Het buffet komt daarmee terug op de zakelijke events. Denk bij een walking dinner aan tafels met eten en bakjes ernaast. Zo kunnen de gasten zelf hun maaltijd of snack meenemen en rondlopen om te netwerken.

Walking dinner bij Catering Cor Jansen
Waar bestaat een walking dinner bij Catering Cor Jansen uit? U heeft de keus uit ons standaard, luxe of exclusive assortiment met koude en warme gerechten. Voorbeelden van heerlijke koude gerechten zijn:

  • Carpaccio van weiderund met pijnboompitjes, rucola en gedroogde tomaatjes
  • Hollandse garnalencocktail
  • Gerookte eendenborst met een krul van eendenlever en truffelmayonaise

Warme gerechtjes waar u uit kunt kiezen, zijn bijvoorbeeld:

  • Mini-hamburger met spek, uitjes, kaas en truffelmayonaise
  • Ravioli met spinazie en ricotta, gegratineerd met een kaassaus
  • Medaillon van zeeduivel, omwikkeld met parmaham op gebakken venkel en sinaasappelsaus

De amuses en kleine gerechten serveren wij op trendy bordjes met uitsluitend een lepel of vork. Naast koude en warme gerechten is het ook mogelijk om uw gasten kleine desserts aan te bieden als afsluiting van het walking dinner. Denk aan crème brûlée, een warm chocoladetaartje met vloeibare vulling of een glaasje gevuld met vanillebavarois, perzik en frambozengelei.

Heeft u binnenkort iets te vieren en sluit een walking dinner daar goed op aan? Wij komen graag met u in contact om uw gelegenheid culinair te laten slagen met onze catering!