Gelegenheden

Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht voor de totale catering. Van borrelhapjes, tot warme & koude buffetten en complete diners. Daarnaast kunnen wij ook de drank voor u verzorgen, uw partij sfeervol aankleden en uw entertainmentprogramma invullen. Niets is ons te veel!

Receptie

Catering Cor Jansen - Receptie

Een receptie organiseren? Tijdens uw receptie verzorgen wij graag de catering. Wilt u een bittergarnituur, borrelhapjes of een compleet walking dinner met amuses en kleine gerechten die u staand kunt nuttigen? Aan u de keus!

Verjaardag

Catering Cor Jansen - Verjaardag

Wilt u uw verjaardag vieren zonder dat u zich druk hoeft te maken over de catering? Catering Cor Jansen verzorgt graag uw hapjes en drankjes. Wij komen bij u thuis of op locatie en serveren wat u maar wilt, van een bittergarnituur tot aan een van onze uitgebreide buffetten. Vraag naar de mogelijkheden.

Bruiloft

Catering Cor Jansen - Bruiloft

Bij uw bruiloft wilt u natuurlijk alles perfect in orde hebben. Door de catering over te laten aan Catering Cor Jansen heeft u daar geen omkijken meer naar. Onze mogelijkheden zijn onbeperkt. Wilt u alleen borrelhapjes, een heerlijke high tea of een van onze luxe buffetten? We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Evenementen

Catering Cor Jansen - Evenementen

Organiseert u een evenement? Dan wilt u natuurlijk ook de catering perfect in orde hebben. Wij helpen u daar graag bij! Wilt u alleen wat losse hapjes, een uitgebreid buffet of uw gasten verrassen met live-cooking? Catering Cor Jansen spreekt graag de mogelijkheden met u door. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Boottochten

Eten op het water

Boottochten en arrangementen op het water; Wat is een mooiere plek om een feest te vieren dan op een boot? U kunt genieten van een steeds veranderend uitzicht, terwijl uw gezelschap omringd is door alle gemakken en luxe die u zich maar kunt wensen. U kunt op bijna iedere plaats opstappen (zolang er maar water is!) en talloze vaarroutes zijn mogelijk. (via onze partner: Rederij van Hulst)