Voor al uw vergaderlunches!

Op zoek naar een lunch tijdens een vergadering of afspraak met collega’s of externe(n)? Wij van Catering Cor Jansen regelen dit graag voor u. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten lunches in verschillende soorten en maten. We hebben voor u al diverse lunches samengesteld, maar uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Verschillende soorten en maten

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij al allerlei samenstellingen gemaakt. Zo kunt u eenvoudig en snel uw bestelling doorgeven op onze website. U bestelt de lunches op basis van het aantal personen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid. Wij bieden u en uw collega’s graag een heerlijke lunch aan, zodat u ongestoord kunt vergaderen.

Online bestellen

Onze lunches zijn eenvoudig online te bestellen. Als u op werkdagen voor 10.30 uur uw bestelling doorgeeft, leveren wij tussen 12.00 en 14.00 uur of op een tijdstip naar keuze. Wij leveren voornamelijk in de omgeving Katwijk en Leiden/Leiderdorp. Wenst u op een andere locatie te genieten van onze lunch, dan is dit natuurlijk bespreekbaar. Ons team staat graag voor u klaar.

Catering in de avonduren

Als u uw zakelijke overleg heeft gepland in de avonduren, kunnen wij de catering ook verzorgen. Een buffet is daarbij de absolute aanrader. In ons vorige blog hebben we hier aandacht aan besteed. Een buffet is ideaal als u met een grote(re) groep een vergadering heeft. Het voordeel van een buffet is dat u en uw gasten zelf kunnen bepalen hoeveel er gegeten wordt.

Binnenkort een vergadering?

Gaat u binnenkort een vergadering plannen? Wij ontzorgen u graag op het gebied van catering tijdens zakelijke bijeenkomsten. Uw gasten zal het aan niets ontbreken. Wilt u meer informatie? Bezoek onze website www.cateringcorjansen.nl. Heeft u vragen? Mail naar info@cateringcorjansen.nl of bel ons via 071-4072998.