Elk buffet een feest bij Catering Cor Jansen!

Organiseert u een feest of evenement waarbij een buffet absoluut niet mag ontbreken? Wij helpen u graag. U heeft de keus uit een ruim assortiment aan zowel warme als koude buffetten, uiteraard is een combinatie ook mogelijk. Wij ontzorgen u graag op het gebied van catering. Zo zorgen wij ervoor dat elk feest en evenement een succes wordt.

Waarom een buffet?

Een buffet is ideaal als u een grote(re) groep te eten krijgt of wanneer u een feest geeft waarbij een buffet geschikt is. Het voordeel van een buffet is dat u en uw gasten zelf kunnen bepalen hoeveel er gegeten wordt. Ook is er vaak een uitgebreide keuze tijdens een buffet, waardoor u gevarieerd kunt eten. Graag komen wij de catering bij u thuis verzorgen, maar ook op een locatie naar wens kunnen wij u van dienst zijn.

Verschillende buffetten

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende buffetten. Zowel warme, koude als themabuffetten. Daarnaast kunnen wij de totale aankleding van het buffet verzorgen. Gaat u voor een Frans, Italiaans, Spaans of een stamppottenbuffet. Natuurlijk houden wij rekening met diëten en allergieën. Glutenvrij, zoutloos of zonder (sporen van) noten: voor iedereen bereiden wij een smakelijk buffet.

Wat bieden wij?

Bij groepen vanaf 20 personen komen wij graag uw buffet verzorgen. Ons uitgebreide assortiment kan per seizoen afwijken, zo kunnen wij altijd inspelen op de tijd van het jaar. Onze koude gerechten worden geserveerd op mooie schalen, waardoor het er nog lekkerder uitziet. Omdat we warme gerechten leveren in chafing dishes, blijft het eten gedurende een langere periode warm. Uiteraard kunnen wij ook bestek, borden en eventuele meubels leveren. Daarnaast is het huren van personeel ook zeker mogelijk. Daardoor heeft u echt alles tot in de puntjes verzorgd. En kunt u met uw gasten optimaal genieten!

Binnenkort een feestje?

Heeft u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten culinair verwennen en onbezorgd genieten? Neem contact op met het team van Catering Cor Jansen, die u graag van dienst is. Mail naar info@cateringcorjansen.nl of bel ons via 071-4072998. Voor meer informatie over onze buffetten of het opvragen van een offerte opvragen kunt u natuurlijk ook terecht op onze website www.cateringcorjansen.nl.