Een goede reden voor een bedrijfsfeest!

Lang niet elk bedrijf organiseert een bedrijfsfeest. Een gemiste kans, of u nu een groot of klein bedrijf heeft: een bedrijfsfeest brengt collega’s dichter bij elkaar. Catering Cor Jansen kan de gehele catering voor uw bedrijfsfeest verzorgen.

Nieuwe contacten binnen eigen team
Tijdens de lunch kiezen mensen er vaak voor om naast dezelfde vertrouwde gezicht te zitten. Jammer! Het kan juist zo leuk zijn om contact te leggen met collega’s van andere afdelingen. U leert elkaar kennen en krijgt meer begrip voor de ander als u zijn of haar werksituatie begrijpt. Als u betrokken bent bij de activiteiten van een bedrijf probeer dan eens een keer in de maand of een keer in de twee maand een klein lunchbuffet aan te bieden. Als u dit doet in de vorm van een walking diner is contact tussen diverse afdelingen zeker gegarandeerd.

Succes vieren
Een bedrijfsfeest is het moment om stil te staan bij de successen van afgelopen jaar. Succes motiveert mensen. Mensen willen vaak nog beter worden in wat ze doen om zo nog succesvoller te zijn. Verder schept het vieren van successen een band en het is goed voor de productiviteit.

Leuk feestje
Een bedrijfsfeest hoort natuurlijk leuk te zijn, het heet niet voor niets een ‘feest’. Het is belangrijk om lol met elkaar te hebben en herinneringen met elkaar te creëren. Zorg ook dat u iets doet met herinneringen. Zo praten mensen erover na, vinden ze het leuk en kijken ze tijdens de lunch alweer uit naar het volgende feest.

Bij Catering Cor Jansen kunt u terecht voor grote of kleine bedrijfsfeesten. Bij grote bedrijfsfeesten kunt u denken aan onze snackwagen. Na afloop van het feest trakteert u uw personeel op een heerlijke snack. Voor kleinere bedrijfsfeesten kunt u gebruik maken van onze buffetten. Graag komen wij bij u op locatie om dit te verzorgen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Mail naar info@cateringcorjansen.nl of bel 071-4072998. Het team van Catering Cor Jansen staat voor u klaar!