Varen en eten, een ideale combinatie!

Wilt u binnenkort een speciale gelegenheid vieren? Een huwelijksfeest, verjaardag of een bedrijfsuitje? Dan is een rondvaart met een buffet zeker een aanrader! Samen met Rederij van Hulst zorgen wij ervoor dat uw feest of jubileum onvergetelijk wordt. Want zeg nou zelf; een feest dat zich over het water verplaatst is dé ultieme feestlocatie!

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw feest of bijzondere gelegenheid is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Verschillende arrangementen

Catering Cor Jansen biedt u verschillende soorten buffetten, we hebben voor ieder wat wils. Kiest u voor een oer-Hollands buffet met verschillende stamppotten? Of voor een heerlijk Oosters buffet? Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Naast buffetten kunt u ook kiezen voor een brunch, een high tea of high wine! Onze all-in arrangementen zorgen ervoor dat u en uw gasten niets tekort komen. Bekijk het aanbod op deze pagina.

Een boot op maat voor uw jubileum

De vloot van Rederij van Hulst bestaat uit verschillende soorten schepen, variërend met een capaciteit tussen 10 en 170 personen. Alle schepen zijn zeer stijlvol aangekleed. Een groot voordeel is dat u uw eigen afvaartlocatie kan kiezen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende schepen van Rederij van Hulst.

Wij zien u graag bij Rederij van Hulst en Catering Cor Jansen

Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijk jubileum op één van onze schepen en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.cateringcorjansen.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 071-4072998. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@cateringcorjansen.nl.