Uw cateraar op locatie!

Voor elke gelegenheid kunnen wij de totale catering verzorgen. Van borrelhapjes, tot warme & koude buffetten en complete diners. Ook kunnen wij de aankleding van uw feestje of evenement verzorgen. Niets is ons teveel!

Evenementen
Voor alle evenementen op elke locatie in Nederland verzorgen wij graag uw catering. Met onze diverse mogelijkheden zorgen wij er zeker voor dat uw evenement een groot succes wordt. Voor catering op locatie kunnen wij onder andere voor u en uw gasten een barbecue verzorgen, een snackwagen laten komen of wij kunnen u laten genieten van heerlijke haring met onze haringkar! Voor elk evenement een passende catering dus.

Feesten en bruiloften
Ook voor feesten en bruiloften zijn wij uw geschikte partner op het gebied van eten en drinken. Voor u en uw gasten kunnen wij bijvoorbeeld live-cooking of een walking dinner organiseren. Erg leuk en zeker origineel! Onze mogelijkheden zijn onbeperkt en als u specifieke wensen heeft kunnen we deze altijd bespreken. Wij zorgen ervoor dat uw feest of bruiloft tot in de culinaire puntjes verzorgd is.

Catering op het water
Heeft u al eens gedacht aan het organiseren van een feestje op het water? In samenwerking met Rederij van Hulst verzorgen wij rondvaarten in combinatie met lekker eten. Perfect voor een feestje dus!

Naast de catering verzorgen wij ook uw aankleding voor het evenement, zodat u helemaal nergens meer rekening mee hoeft te houden. Hetzelfde geld voor servies, bestek en apparatuur zoals koffieapparaten en biertaps, wij regelen graag alles voor u! Samen maken wij uw feest of evenement tot een succes.

Wij komen graag met u in contact wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten. U kunt bellen naar 071-4072998 of mailen naar info@cateringcorjansen.nl. We bespreken graag de talloze mogelijkheden met u.