Het is stamppottentijd!

Het wordt weer kouder buiten en het is vaker aan het regenen. Wat is er dan lekkerder om te eten dan een goede stamppot? Wij zorgen dat de lekkerste stamppotten op uw evenement te vinden zijn. Met ons stamppottenbuffet worden uw gasten weer warm van binnen. Hieronder leest u welke stamppotten wij serveren tijdens het buffet.

Hutspot met Oma’s gehaktbal
Hutspot wordt ook wel wortelstamppot genoemd. Dit heerlijke wintergerecht met peen en uien mag natuurlijk niet ontbreken bij een stamppotbuffet. Hierbij worden echt Hollandse gehaktballen geserveerd.

Stamppot boerenkool met worst en gebakken spekjes
Dit is waarschijnlijk wel de meest klassieke vorm van een stamppot. Wij serveren de stamppot boerenkool uiteraard met worst en spek.

Stamppot zuurkool met rookworst en Zeeuws spek
Zuurkool wordt veel gegeten in de herfst en winter en dan vooral in stamppotvorm. Deze ietwat zure stamppot serveren wij met een heerlijke rookworst en Zeeuws spek.

Om de stamppotten persoonlijk te maken, kunnen uw gasten ook lekkere bijgerechten toevoegen. Denk aan garnituur van piccalilly, augurkjes, zilveruitjes, uitgebakken uitjes, stoofperen en lekkere vleesjus. U kunt tegen meerprijs uw buffet uitbreiden met huisgemaakte erwtensoep en stamppot rode kool met hachee.

Wilt u meer informatie over ons stamppottenbuffet of een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.