Luchtige lunch met salades

De feestdagen zitten er weer op en het is weer de tijd van de goede voornemens! Als u binnenkort een bedrijfsborrel of een vergaderlunch heeft, denk dan eens aan een heerlijk luchtig saladebuffet. Kies bijvoorbeeld voor huzaren- of vleessalade, of ga voor een vissalade. Wilt u liever een luxere salade? U kunt ook kiezen voor speciale salades als salade niçoise of een ceasarsalade.

Standaardsalades
Ons aanbod standaardsalades zijn al te bestellen vanaf €5,50 per persoon. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke opgemaakte aardappelsalade met gevulde eitjes. Daarnaast kunt u bij ons ook een vissalade bestellen met sla, gevulde eitjes, komkommer, tomaat, zalm, makreel en forel.

Speciale salades
Wilt u net even wat extra’s voor u en uw gezelschap? Kies dan uit een van onze speciale salades. Deze kunt u al bestellen vanaf €5,75 per persoon. Wij bezorgen graag onze lekkere pastasalade of Griekse salade bij u.

Luxe salades
Onze luxe salades zijn te bestellen vanaf €9,50. U heeft keuze uit een luxe opgemaakte vleessalade met Sla, gevuld eitje, komkommer, tomaat, ham, kipfilet, rosbief, paté en parmaham met meloenparels of een luxe opgemaakte vissalade met Sla, gevuld eitje, komkommer, tomaat, zalm, makreel, forel, Hollandse garnalen, rivierkreeftjes en paling.

De spelregels bij het bestellen van salades

  1. Salades worden vanaf minimaal 12 personen geleverd. (Bij afhalen kunt u voor minder personen bestellen
  2. Alle koude gerechten worden op schalen geleverd.
  3. Elk gerecht krijgt opschepbestek bijgeleverd.
  4. Borden, bestek, servetten en glaswerk kan tegen meerprijs worden meegeleverd. (Eventuele meubels, tafellinnen, apparatuur en personeel kunnen wij op aanvraag voor u verzorgen)
  5. Alle materialen en de vaat kan vuil mee worden teruggegeven en wij zorgen voor de afwas. Wij berekenen hiervoor € 25,00 per levering
  6. Binnen de gemeente Katwijk en Leiden berekenen wij geen bezorgkosten.

Bezorgkosten buiten de gemeente Katwijk en Leiden gaan in overleg.

Opmerking: U kunt de salades ook komen afhalen bij ons en zullen wij de salades op wegwerp schalen leveren.

Kijk snel op onze website voor het aanbod en vraag een offerte aan!