Iets te vieren? Organiseer een high tea of high wine!

Organiseert u binnenkort een feestje? Dan is een high tea of een high wine een absolute aanrader! Zo geniet u met uw gezelschap van heerlijke kleine hapjes onder het genoten van diverse wijn- of theesoorten. Catering Cor Jansen verzorgt dit graag voor u! Lees in dit blog wat wij u te bieden hebben.

High tea
In Nederland is de high tea voornamelijk bekend als een luxe manier om lekkere tussendoortjes te proeven. Vaak wordt dit in de middag gedaan. Maar waar dit tegenwoordig dus vooral in de middag wordt gedaan was dit vroeger heel anders. Oorspronkelijk was een high tea bedoeld als maaltijd die door arbeiders rond 6 uur in de avond werd genuttigd. Met het woord ‘tea’ wordt in Engeland nog steeds simpelweg diner bedoeld.

Wij verzorgen graag een high tea bij u op locatie! Met verschillende hartige en zoete hapjes zorgen wij ervoor dat dit een daverend succes zal worden. Kijk voor het aanbod op deze websitepagina.

High wine
Ook een high wine behoort bij Catering Cor Jansen tot de mogelijkheden. De nadruk bij de high wine ligt op de heerlijke hartige gerechtjes, maar uiteraard wordt de zoetekauw ook niet vergeten. Met o.a. wraps met zalm, mini bolletjes met boerenachterham en mini gebakjes wordt het een culinair succes. Mogen wij binnenkort uw high wine verzorgen?

Lees de voorwaarden van de high tea en high wine hier.

Een high tea of high wine organiseren?
Wij komen graag bij u op locatie om een heerlijke high wine of high tea te verzorgen! Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt mailen naar info@cateringcorjansen.nl of bellen naar 071-4072998, we helpen u graag!