Het perfecte tuinfeest!

Wilt u uw verjaardag of een jubileum op een originele manier vieren? Wat dacht u van een tuinfeest? Een absolute aanrader wanneer u daar de geschikte tuin voor heeft. Een tuinfeest is ideaal omdat het aan huis te organiseren is. Heerlijk genieten in de buitenlucht van een hapje en een drankje met natuurlijk een goed gezelschap. Krijgt u al zin in een tuinfeest? Lees dan vooral verder!

Zorg voor een gezellige aankleding
Wanneer u een tuinfeest organiseert is het van groot belang dat de aankleding in orde is. Zorg bijvoorbeeld voor gezellige verlichting, stijlvolle meubels en eventueel een stretch tent voor het geval het weer wat minder is. Heaters of een vuurfkorf zijn ook aanbevolen, het kan immers ’s avonds nog behoorlijk afkoelen. Voor welke stijl aankleding kiest u?

Eten & drinken
Het belangrijkste van een perfect tuinfeest is (in de meeste gevallen) lekker eten & drinken. Denk daarbij aan een barbecue of een heerlijk uitgebreid buffet. Voordeel hiervan is dat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit! Live-cooking is ook een leuke en originele wijze van het serveren van eten. Verras uw gasten!

Heeft u geen zin of tijd om het eten en drinken zelf te regelen voor uw tuinfeest? Wij nemen dit graag van u over. Ons diverse aanbod zorgt ervoor dat we bij elk soort tuinfeest een passende catering kunnen verzorgen. Van een walking dinner tot een heerlijke barbecue! U zal niks tekort komen.

Uiteraard kunnen wij ook bestek en borden etc. leveren. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw tuinfeest terwijl wij ervoor zorgen dat alles geleverd en netjes opgeruimd wordt.

Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag bij het organiseren van het perfecte tuinfeest! Wij komen graag in contact met u, u kunt mailen naar info@cateringcorjansen.nl of bellen naar 071-4072998. We staan u graag te woord.