Feestdagen zonder zorgen, zijn feestdagen op zijn best!

Het jaar is bijna om en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. De gezelligste tijd van het jaar, vinden vele mensen. Maar toch kan dit ook veel stress met zich meebrengen. Organiseert u bijvoorbeeld een kerstdiner bij u thuis voor familie en vrienden? Dan kan het zomaar zijn dat u al weken aan het bedenken bent wat er op het menu komt te staan deze dag. Nog steeds geen idee? Het team van Catering Cor Jansen denkt graag met u mee!

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Het voorbereiden van zo’n diner hoeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet altijd uren te duren. Er zijn genoeg mogelijkheden om het uzelf een stuk gemakkelijker te maken. Wat te denken van catering? Catering Cor Jansen heeft speciaal voor u een bestellijst gemaakt voor de feestdagen. Met deze bestellijst kunt u gemakkelijk uw keuze bepalen en bestellen voor grote(re) groepen.

Voor ieder wat wils
Door de variatie in ons aanbod kunnen wij aan de verwachtingen van iedereen voldoen. We bieden de keuze uit verschillende salades, voorgerechten en hoofdgerechten. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de bijgerechten, zoals een aardappelgarnituur en heerlijke seizoensgroenten. Die serveren wij er standaard bij!

Veel mogelijkheden
Bij het bestellen van uw catering zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld salades voor meer personen bestellen en kunt u extra groente krijgen tegenover een kleine meerprijs. Ook is het mogelijk om een satébuffet te bestellen. Dit kan al vanaf 4 personen! Zo bestelt u uw eten voor het kerstdiner, maar stelt u dit toch helemaal zelf samen.

Manier van levering
Alle producten die u bij ons bestelt leveren wij op schalen en/of Chafing-dishes. Hierdoor blijven de warme gerechten warm en bovendien zorgt dit voor een leuke presentatie. Het gebruik van deze warmhoudschalen kost maar 2 minuten van uw tijd en hiermee doet u uw gasten echt een plezier!

Bestellen maar!
Indien u andere wensen heeft voor de invulling van de catering kunt u gerust contact met ons opnemen. De culinaire adviseurs bespreken graag uw wensen en stellen de gerechten op maat voor u samen. Klikt u op deze link, dan komt u in onze bestellijst terecht. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling doorgeven.

Mogen wij een culinaire bijdrage leveren aan uw feestdagen? Wij geven graag invulling aan uw cateringwensen, zodat u met uw gasten onbezorgd kunt geniet tijdens de feestdagen.