Een luxe tussendoortje met een High Tea of High Wine

Heeft u binnenkort iets te vieren? Kies voor een High Tea of High wine verzorgd door Catering Cor Jansen.

High Tea
De meeste mensen zullen wel een High Tea kennen. In Nederland is dit vooral bekend als een luxe manier om lekkere tussendoortjes te proeven. Vaak wordt dit in de middag gedaan.

Een tafel vol lekkers met vrienden, familie of collega’s op een door u gekozen locatie. In een mum van tijd zorgen wij ervoor dat uw tafel met overheerlijke hartige en zoetige traktaties vol staat. Verschillende thee soorten mogen uiteraard niet ontbreken!

Bij het hartige gedeelte worden onder andere finger sandwiches geserveerd met zalm of eiersalade. Of wat dacht u van een vegetarische quiche? Bij zoet kunt u denken aan een mini-appeltaart of aan mini-petit fours. Het is ook mogelijk om er een feestelijke fles prosecco bij te bestellen.

High Wine
Een High Wine is een alcoholische versie van de High Tea. De thee wordt vervangen door wijn en de zoete hapjes worden voor het merendeel hartig. Dit is een luxe manier van borrelen. Een High Wine wordt meestal aan het eind van de middag gedaan, rond borreltijd.

De cateringbrigade van Catering Cor Jansen zorgt dat er een uitstekend verzorgde High Wine voor u en uw gasten klaar staat. De nadruk ligt op de hartige gerechtjes, maar ook de zoetekauw wordt zeker niet vergeten! Bij het hartige gedeelte worden er onder andere wraps met zalm en een Hollands kaasplateau geserveerd. U heeft de keuze uit rode en witte wijn, rosé en prosecco.

Een High Tea of High Wine organiseren?
Graag komen wij bij u op locatie om dit te verzorgen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt mailen naar info@cateringcorjansen of bellen naar 071-4072998. Het team van Catering Cor Jansen staat voor u klaar!