Een heerlijk dessert als afsluiter!

Wanneer u een diner of dinerbuffet organiseert is het natuurlijk heerlijk om dit af te sluiten met een lekker dessert! Ook het serveren van een dessert voor uw gasten kan in een buffetvorm. Ideaal voor als u elke gast wilt verwennen met wat diegene lekker vindt. Doordat we een uitgebreid aanbod aan dessertbuffetten hebben is een buffet van Catering Cor Jansen de perfecte afsluiter van uw feest of evenement!

Divers aanbod
Om het u gemakkelijk te maken hebben we al verschillende buffetten voor u samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de goedkopere variant met o.a. vanille-ijs, heerlijke soesjes en diverse soorten bavarois. U kunt ook kiezen voor een andere variant met o.a. diverse ijstaarten, tiramisu en chocolademousse. Zo heeft u dus voor iedereen wat wils!

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om losse nagerechten te bestellen. Zo kunt u zelf samenstellen wat u uw gasten aanbiedt na een BBQ of diner. Bekijk ons aanbod aan desserts op https://cateringcorjansen.nl/catering/dessert/

Wilt u een dessertbuffet of losse nagerechten bij ons bestellen? Dan kunt u ook er ook voor kiezen (tegen een meerprijs) om borden, bestek, servetten en glaswerk te laten leveren. Zo kunt u onbezorgd genieten van al het lekkers wat wij u brengen. Tegen een extra prijs nemen wij de vuile vaat van u mee zodat u naderhand ook geen zorgen meer heeft!

Overige catering
Naast onze desserts hebben we natuurlijk ook genoeg andere mogelijkheden om uw gasten te verrassen met heerlijk eten! Naast verschillende warme en koude buffetten verzorgen wij ook live-cooking, walking dinners en barbecues. Aan u de keus!

Mogen wij uw catering verzorgen?
Mogen wij op uw feest of evenement de catering verzorgen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 071-4072998 of via e-mailadres info@cateringcorjansen.nl