De perfecte catering voor uw bruiloft

Bent u uw grote dag aan het plannen? Hier komt natuurlijk veel bij kijken. U wilt de hele dag perfect laten verlopen en daarbij is lekker eten en drinken gedurende dag erg belangrijk. Het culinaire team van Catering Cor Jansen ontzorgt u graag op dit gebied. Door ons ruime en complete aanbod hebben wij voor elk moment van de dag de perfecte catering voor u. In dit blog geven wij u cateringinspiratie tijdens uw bruiloft.

Het begin van de dag
Begin de dag samen met uw gasten tijdens een heerlijk ontbijtbuffet. Bij ons heeft u de keuze uit veel verschillende belegde broodjes, waardoor uw gasten met genoeg energie kunnen beginnen aan deze mooie dag.

Lunch
Bij de lunch kunt u kiezen uit luxe lunches met heerlijke versbereide broodjes. Wilt u niet zo groot uitpakken met de lunch? Wij kunnen ook kleinere hapjes verzorgen in de vorm van een High Tea. Met veel verschillende keuzes zorgen wij ervoor dat uw gasten het aan niets ontbreekt.

Diner
Voor het diner tijdens uw bruiloft kunt u kiezen voor een van onze buffetten. Naast de ‘standaard’ buffetten is het erg leuk om een walking dinner te organiseren. Uw gasten kunnen staand genieten van kleine(re) hapjes. Deze serveren wij op kleine bordjes met enkel een vork, ideaal dus! Ook live-cooking is erg populair. Onze koks bereiden dan de maaltijden voor uw gasten, terwijl zij kunnen toekijken. Een echte beleving!

Als afsluiter van het diner mogen heerlijke desserts niet ontbreken. Ons assortiment met desserts zorgt ervoor dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit.

Mogen wij de catering verzorgen tijdens uw grote dag? Neem contact met ons op via info@cateringcorjansen.nl of bel naar 071-4072998.