Catering voor uw zakelijke evenement!

Bent u op zoek naar catering voor uw zakelijke evenement? Catering Cor Jansen verzorgt voor elk evenement uw catering. Van bittergarnituur en hapjes tot complete buffetten, ons aanbod is erg divers! Wij komen graag bij u op locatie om uw gasten van heerlijk eten en drinken te voorzien.

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw feest of evenement is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak, en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen. Zo zetten wij uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Van een bittergarnituur tot een uitgebreid buffet, wij kunnen het voor u verzorgen. Naast standaard buffetten kunnen wij ook buffetten op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij ook de drank regelen en uw feest sfeervol aankleden. Wilt u uw gasten op een creatieve en culinaire manier verrassen? Kies eens voor een walking dinner of live cooking.

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle catering op locatie met verrassende ingrediënten. Ontdek onze uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt mailen naar info@cateringcorjansen.nl of bellen naar 071-4072998. We helpen u graag!