Catering voor elk evenement!

Wanneer u een evenement organiseert is goede catering natuurlijk erg belangrijk. Vanuit Catering Cor Jansen verzorgen wij catering voor elk evenement, zowel particulier als zakelijk. Ons professionele, ervaren cateringteam weet precies wat er gevraagd wordt om de perfecte catering te verzorgen. Zo heeft u als organisator daar geen omkijken meer naar!

Ons aanbod
Ons aanbod is erg divers: van buffetten tot borrelhapjes, voor elk gezelschap hebben wij de gepaste catering. Wilt u echt opvallen met uw catering? Kies dan voor een walking dinner of live-cooking! Hiermee zult u uw gasten zeker verrassen. Dit geeft uw evenement echt een andere dimensie.

Verhuurmogelijkheden
Het is ook mogelijk om een snackwagen, een barbecue of een haringkar te huren. Erg origineel en ook nog eens erg lekker! Ook onze mobiele keuken is een echte aanrader, waarbij onze koks het eten vers voor u bereiden. Bij elke verhuurmogelijkheid bespreken wij samen met u de wensen, zodat alles perfect wordt geregeld voor uw evenement. Naast verschillende samengestelde pakketten verzorgen wij eveneens maatwerk om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ervaren team
Met ons ervaren en vriendelijke personeel zorgen wij ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken. Bent u daarnaast op zoek naar statafels, biertaps of borden en bestek? Dat regelen wij ook graag voor u!

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen tijdens een zakelijk of particulier evenement? Neem dan contact met ons via 071-4072998 of mail naar info@cateringcorjansen.nl.

 

Wilt u nu een offerte aanvragen? Ga dan direct naar https://cateringcorjansen.nl/direct-offerte/ en we nemen spoedig contact met u op.