Catering op locatie, ook op het water

Wanneer u een speciale gelegenheid wilt vieren, bent u daar al druk genoeg mee. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht voor de totale catering. Van borrelhapjes tot complete diners. Zo kunt u zich volledig richten op de organisatie van uw gelegenheid.

Geen standaardlocatie?

Het team van Catering Cor Jansen verzorgt graag de catering voor u, of het nu een evenement, receptie, bruiloft of verjaardag is. Uiteraard komen wij graag naar uw bedrijf of thuislocatie. Maar ook als u op een locatie, anders dan uw standaardlocatie, uw catering verzorgt wilt hebben, bent u bij ons op het juiste adres.

Heeft u al gedacht aan varen?

Heeft u al bedacht om uw speciale gelegenheid te vieren aan boord van een boot? Nederlanders en water horen bij elkaar. Varen en een goede catering is ook een ideale combinatie. Geef toe; wat is een mooiere plek om uw feest te vieren dan op een boot? Terwijl u en uw gezelschap genieten van de luxe en de perfecte catering, heeft u tegelijkertijd uitzicht op een steeds veranderend landschap.

Eten op het water

Samen met onze partner Rederij van Hulst verzorgen wij de catering op hun schepen. Wilt u uw feest vieren op een boot en zo genieten van eten op het water? Hun vloot bestaat uit zes schepen met verschillende capaciteit, van 10 tot 170 personen. Voor alle schepen geldt dat deze stijlvol en aantrekkelijk zijn uitgerust. Naast de vaste afvaartlocaties in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen. En talloze vaarroutes zijn mogelijk. Neemt u eens een kijkje op de website van Rederij van Hulst en bekijk de standaardarrangementen. Heeft u speciale wensen voor uw gelegenheid? Ook die verzorgt Catering Cor Jansen graag voor u.

Bent u enthousiast geraakt over eten op het water? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Niets is ons teveel!