Borrelen met Catering Cor Jansen

Het borrelhapje is de term die gebruikt wordt voor hapjes die vaak worden genuttigd tijdens het borrelen. Een borrelhapje hoeft niet altijd groot te zijn, maar kleine borrelhapjes zijn vaak in verschillende porties. Bij Catering Cor Jansen kunt u terecht voor diverse borrelhapjes voor verschillende gelegenheden.

Amuses
Een amuse is een zeer klein gerechtje. Een hapje dat zowel voor als tijdens de maaltijd opgediend kan worden. De gerechtjes worden op passende wijze geserveerd. Bij ons kunt u denken aan speciale koude amuses als roosjes van carpaccio of een glaasje met luxe salade van vis. De warme amuses bestaan onder andere uit gegrilde coquille met lauwwarme venkelsalade of spiesjes van ossenhaas met teriyaki-saus.

Canapés
Een canapé is een sneetje brood dat ontkorst is en in een mooie vorm is uitgesneden. Het stukje brood kan belegd worden met vlees, vis, boter of vegetarisch. Sommige mensen verwarren het met een sandwich. Het verschil met een sandwich is dat een canapé nooit dubbel wordt geserveerd.

Bittergarnituur en hapjesschalen
Wat is een borrel zonder hartige bittergarnituur of een hapjesschaal? Catering Cor Jansen heeft warme borrelhapjes maar ook gevulde eieren, wraps of vegetarische hapjes in haar assortiment. Zo is er voor ieder wat wils.

Heeft u binnenkort een borrel bij u thuis of op de zaak? Daar horen uiteraard lekkere borrelhapjes bij. Wij komen graag met u in contact om uw gelegenheid culinair te laten slagen met onze catering.