Bestellijst Kerst & Oud en Nieuw 2019-2020

Heeft u uw plannen voor Kerst & Oud en Nieuw al gemaakt? Met onze kerstmenu’s hoeft u nergens meer aan te denken en kunt u genieten van een heerlijk diner tijdens de feestdagen. Onze bestellijst voor Kerst & Oud en Nieuw is nu weer te vinden op onze website. Dit jaar werken wij met vier keuzes en u kunt zelf uw menu kiezen. De menu’s zijn als volgt:

Menu Santa Claus (voor- hoofd- en nagerecht) €39,50 p.p.
Menu Rudolph (voor- en hoofdgerecht) €34,50 p.p.
Menu Noel (hoofd- en nagerecht) €32,50 p.p.
Menu Blitzen (hoofdgerecht) €29,50 p.p.

Voorgerechten
Wanneer u een menu kiest met een voorgerecht, kunt u kiezen uit: heerlijke gerookte kalkoen, wilde eendenborst, vispalet, mediterraansesalade, pastrami, pulled kipsalade, een burgersalade etc. Bij elk voorgerecht wordt heerlijk vers gebakken brood met kruidenboter en tapenade meegeleverd.
Er is dus voor ieder wat wils.

Hoofdgerechten
Bij een hoofdgerecht heeft u de keuze uit langzaam gegaard wildstoof, gegaarde varkenshaas, gegrild zalm mootje, gebraden kippendij, tortellini etc. Hier krijgt u natuurlijk smaakvolle bijgerechten bij, zoals rosevalaardappeltjes, haricoverts, witlofrolletjes en in rode wijn en port gestoofde peertjes.

Nagerecht
Kiest u voor Menu Santa Claus? Dan zit er ook een nagerecht inbegrepen. U krijgt een heerlijk Grand dessert Parade met krokante en zacht zoete hapjes. Dus over het nagerecht geen keuzestress ?.

Levering
Bestellingen voor de feestdagen ontvangen wij graag minimaal 5 dagen voor levering en u kunt dit standaard ophalen volgens het schema dat u vindt in de bestellijst.
Ook leveren wij graag bij u aan huis. Wij berekenen hier kosten van €25,- voor de bezorging en het ophalen van de vuile vaat. U kunt de bestellijst invullen via onze website.