Barbecue op locatie, altijd een feestje!

Nu het voorjaar al weer een tijdje in volle gang is, en de temperaturen langzaam maar zeker steeds hoger worden, is het natuurlijk tijd voor de eerste (of tweede) barbecue. Heeft u zin in een gezellige barbecue, maar geen tijd of zin om het voor te bereiden? Catering Cor Jansen is bij uitstek hét cateringbedrijf die dit tot in de puntjes verzorgd. Lees er meer over in dit blog!

Ons aanbod

Wij hebben speciaal voor u alvast 5 diverse pakketten samengesteld. Zo maken wij de keuze voor u een stukje gemakkelijker! Uiteraard zitten er bij elk BBQ-pakket lekkere sauzen en stokbroden met huisgemaakte kruidenboter. Daarnaast heeft u de keuze uit heel veel losse producten voor op of bij de barbecue.

Wij verzorgen uw barbecue bij een gezelschap van minimaal 10 personen. Als u met meer dan 25 personen bent dan leveren wij gratis een BBQ, gasfles en wegwerpservies- en bestek. Als u liever porselein servies met bestek wenst is dit uiteraard mogelijk tegen een kleine meerprijs. Om het feest helemaal compleet te maken kunt u ervoor kiezen een kok te huren voor €30,00 per uur.

Barbecues op maat

Naast de verschillende pakketten werken wij ook op maat. Door ons ruime assortiment aan losse producten kunt u zelf bij bestellen naar uw wens of die van uw gasten. Mocht u vraag hebben naar eventuele meubels, tafellinnen, apparatuur of personeel kunnen wij dit natuurlijk ook voor u verzorgen. Ook de afwas kunnen wij regelen, zodat u verder nergens aan hoeft te denken! Zo nemen wij de totale organisatie voor u uit handen.

Wij helpen graag!

Kiest u voor een barbecue van Catering Cor Jansen, dan kiest u voor kwaliteit en variatie. Wilt u de volgende keer uw gasten weer eens met iets anders verassen? Wat dacht u van een walking dinner of een high tea of high wine?

Wilt u meer informatie? Mail naar info@cateringcorjansen.nl of bel ons via 071-4072998.