Catering voor uw verjaardag

U viert uw verjaardag en wilt uw tijd aan de gasten besteden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de hapjes van uw verjaardag kunnen wij voor u als cateringbedrijf verzorgen. Wij komen bij u thuis of elke andere locatie waar u uw verjaardag wilt vieren. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen.

Ervaren team

Het verzorgen van de catering voor uw verjaardag is ons toevertrouwd. Ons ervaren team verzorgt het tot in de puntjes. Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Wij zetten uw ideeën om in een smaakvol culinair feest!

Ons aanbod

Verwen uw familie en vrienden met een bittergarnituur tijdens uw verjaardag. Of wilt u een uitgebreider buffet? Naast standaard buffetten kunnen wij ook hapjes voor uw verjaardag op maat aanbieden. Bovendien kunnen wij ook de drank regelen en uw verjaardag sfeervol aankleden. Voor ons is niets teveel!

Mogen wij bij u de tafel dekken?

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle verjaardag met verrassende ingrediënten. Ontdek de uitgebreide cateringmogelijkheden en laat uw gasten genieten. Ons team verzorgt het graag voor u!

Kleine hapjes op een schaal