Buffetten
Organiseert u een feest, waarbij een koud en/of warm buffet niet mag ontbreken? Catering Cor Jansen verzorgt warme en koude buffetten, themabuffetten en indien gewenst de complete aankleding. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij besteden bovendien veel aandacht aan de presentatie. Niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook een lust voor het oog! Catering Cor Jansen houdt graag rekening met diëten en allergieën. Glutenvrij, zoutloos of zonder (sporen van) noten: wij bereiden voor iedereen een smakelijk buffet.
Voor alle Buffetten gelden deze spelregels
-
Frans buffet
Koude gerechten
- Opgemaakte zalmsalade
- Rosbief met truffelmayonaise
- Ardennerham met meloen
- Griekse salade
- Groene salade met dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade (6 personen/stokbrood)
Warme gerechten
- Varkenshaas in champignon-roomsaus
- Coq au vin
- Oma’s gehaktballen in jus
- Ratatouille
- Penne a la Provence
- Aardappelgratin
-
Indisch buffet
Koude gerechten
- Salade gadogado
Warme gerechten
- Babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus)
- Daging rendang (gestoofd rundvlees in pittige sojasaus)
- Ajam besengek (malse dijfilet in milde kokossaus)
- Javaanse kipsaté
- Sambal goreng telor (hardgekookt ei in kokossaus)
- Sajoer lodeh (mix van groenten in milde kokosmelk)
- Tjaptjoi
- Chinese garnalen in zoetzure saus
- Nasi goreng
- Bami goreng
Bijgerechten
- Atjar, kroepoek, seroendeng, sambal, zoetzure komkommer, gebakken uitjes
-
Oosters buffet
Rijsttafel
- Saté van kip en varkenshaas
- Bami goreng
- Nasi goreng
- Foeyonghai
- Indische balletjes in zoetzure saus
- Kroepoek, seroendeng, atjar
- Zoetzure komkommer
- Groene salade met toppings en dressing
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
-
Hollands buffet
Koude gerechten
- Plateau van gerookte vissoorten
- Salade van zalm
- Opgemaakte rundvleessalade
- Groene salade met croutons, pijnboompitjes en dressings
- Gevulde eitjes
- Gevulde tomaatjes
- Diverse afgebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidenboter, aioli en tapenade
Warme gerechten
- Beenham met honingmosterdsaus
- Gepocheerde zalm, wittewijnsaus en groenten
- Boeuf bourguignon
- Hollandse groentemix
- Aardappelen gegratineerd met Hollandse kaas
- Witte rijst met cashewnoten en lente-ui
-
Stamppottenbuffet
Warme gerechten
- Hutspot stamppot met oma’s gehaktbal
- Stamppot boerenkool met worst en uitgebakken spekjes
- Stamppot zuurkool met rookworst en Zeeuws spek
Bijgerechten
- Garnituur van piccalilly, augurkjes, zilveruitjes, uitgebakken uitjes, stoofperen en lekkere vleesjus
Extra op aanvraag (tegen meerprijs):
- Huisgemaakte erwtensoep
- Stamppot hachee met rode kool
-
Saté buffet
Koude gerechten
- Rundvleessalade
- Pastasalade
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
Warme gerechten
- Kipsaté in satésaus
- Varkenshaassaté in satésaus
- Gehaktballetjes in ketjapsaus
Voor alle Buffetten gelden deze spelregels