Lekkere hapjes voor uw bruiloft

Bent u uw bruiloft aan het plannen? Lekkere hapjes mogen zeker niet ontbreken op een bruiloft. Maar welke hapjes kiest u? Kiest u voor uw eigen favoriete smaak en hapjes, of houdt u vooral rekening met uw gasten? Wij delen onze hapjesinspiratie met u en helpen u dit deel van uw planning te vergemakkelijken.

Verrassende hapjes bij uw bruiloft

Het serveren van verrassende en lekkere hapjes tijdens uw bruiloft is minder eenvoudig dan het lijkt. Voor een goed overzicht hebben wij de lekkerste hapjes verdeeld in dagdelen. Zo kunt u de lekkerste hapjes voor het juiste moment kiezen.

Hapjes voor de ochtend

‘Ochtendstond heeft goud in de mond’. De trouwdag zelf begint vaak al vroeg in de ochtend met voorbereiden. Verwen alle aanwezigen met een ontbijtbuffet, want de dag is nog lang en een goede bodem maakt dat u de rest van de dag ook haalt.

Hapjes in de middag

Het ontbijt is alweer even geleden en u en uw gasten zijn toe aan een oppepper. U kunt natuurlijk kiezen voor een lunchbuffet, maar heeft u al gedacht aan een high tea? Een high tea zal bij iedereen in de smaak vallen door de hartige- en zoete hapjes. Eventueel kunt u later in de middag overgaan naar een high wine, met lekkere hartige hapjes en een heerlijk glaasje wijn. Is dat teveel van het goede? Misschien zijn borrelhapjes dan een goed alternatief.

Hapjes in de avond

‘Hoe later de avond, des te gezelliger het volk’. Voor de avond zijn er legio mogelijkheden om uw gasten culinair te verwennen. Uiteraard kunt u kiezen voor onze grote verscheidenheid aan buffetten. Wilt u een stapje verder gaan, kies dan voor een walking dinner. Met een walking dinner geniet u op een ongedwongen manier van diverse warme of koude gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork.

Vermaak

Als u uw gasten wilt vermaken, kunt u met live-cooking laten zien hoe koks uw maaltijd bereiden. Daarbij bepaalt u zelf wat de koks bereiden voor u en heeft u de keuze uit warme en koude gerechten.

Desserts

Als klap op de vuurpijl verwent u uw gasten met desserts. Laat u ze zelf kiezen uit een dessertbuffet, of is uw smaak voor desserts onovertroffen? Dan is ons assortiment losse nagerechten iets voor u en uw gasten. Zo verrast u ze met uw smaak voor desserts. Wat u ook kiest, onze desserts vallen bij iedereen in de smaak.

Mogen wij onze lekkerste hapjes serveren tijdens uw bruiloft? Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. Ons team verzorgt het graag voor u!